Opinie

7,7
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
7,4
Komfort
7,1
Lokalizacja obiektu
7,6
Udogodnienia
7,3
Personel
8,6
Stosunek jakości do ceny
8,1

Opinie

    Przemysław Kaczmarek
    pl

    Ocena

    5,0
    20 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Izabela
    pl

    Ocena

    10
    18 czerwca 2018

    Polecam każdemu kto szuka taniego noclegu.

    Małgorzata
    pl

    Ocena

    5,8
    18 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Karolina
    gb

    Ocena

    8,3
    11 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Martyna.nov
    pl

    Ocena

    7,1
    11 czerwca 2018
    Może warto byłoby powiesić kartkę z informacją, że przed położeniem się spać, wymagana jest kąpiel.... niestety współlokatorzy nie pachnieli fiołkami... nie była to przyjemna noc.
    Miła obsługa
    Jakub Adamowicz
    pl

    Ocena

    8,8
    7 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Aleksandra Omernik
    pl

    Ocena

    6,7
    6 czerwca 2018
    Materac bardzo niewygodny, czuliśmy wbijające się w ciało druty - warto byłoby wymienić całe łóżka wraz z materacami Cena nijak ma się do jakości pokoju - oprócz niewygodnych łóżek, kilku półek i łazienki nic tam nie ma - pokój nie jest przytulny wyglądał wręcz biednie Brak kontaktów przy łóżkach żeby podładować telefon - na cały pokój (dwuosobowy) był jeden kontakt + drugi w łazience W przypadku pokoju dwuosobowego przydałby się czajnik + kubki żeby nie musieć schodzić dwa piętra niżej do wspólnej kuchni Deska do prasowania, żelazko i suszarka do włosów były bardzo stare i słabej jakości Po odebraniu rezerwacji ani razu nie widzieliśmy obsługi recepcji
    Przemiła recepcja Lokalizacja
    pl

    Ocena

    5,8
    5 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Paweł
    pl

    Ocena

    7,5
    4 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sławomir
    pl

    Ocena

    9,6
    3 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    6,2
    3 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Santana_Murawska
    pl

    Ocena

    9,2
    2 czerwca 2018
    Super lokalizacja. Wydaje się, że daleko na Starówkę itd. Ale można sobie przejść z hostelu do centrum pięknym Kazimierzem. Bardzo blisko do Wisły. Blisko do Kopca Kraka, gdzir wieczorem można sobie w plenerze wypić piwo. Blisko sklep nocny. Obok też sklep spożywczy z bardzo miłą obsługą. Obsługa hostelu bardzo miła. Pokoje schludne i wygodne. Sprzątane jest codziennie. Kuchnia z kawą i herbatą dostępna dla wszystkich. Fajna i spokojna okolica.
    Mariusz
    pl

    Ocena

    8,8
    1 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Barbara
    pl

    Ocena

    7,9
    28 maja 2018
    Lokal można byłoby odświeżyć.
    W porządku. Miła obsługa. Dobra lokalizacja. Dobre połączenia do Certum. Polecam
    Yuliya
    ru

    Ocena

    7,1
    22 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Janathan
    de

    Ocena

    7,1
    21 czerwca 2018

    Simple, cheap and a perfect spot to stay for a city trip!

    The bathroom as well as the equipment like the iron were occupied, and therefore, hard to use. The window situation in the room was weird, since one window sheet was missing.
    We appreciated the personel and their help very much. Furthermore the room was clean and simple. The kitchen and the entrance area was a nice spot to meet new people and chill with others.
    Diana
    ua

    Ocena

    6,7
    20 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Natali Ivanchikova
    ua

    Ocena

    9,2
    17 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anton
    ua

    Ocena

    6,2
    5 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Luanasb
    de

    Ocena

    8,8
    31 maja 2018

    Really good

    The toilet a little bit not clean
    The people from hostel really nice. Big room.
Ładowanie opinii